27 Şubat 2016 Cumartesi

GALATASARAY'DA NELER OLUYOR


Uzun yıllardan sonra Galatasaray ilk kez Avrupa'da yok ve lig defterini bu kadar erken kapatıyor. Hedefte ise sadece Türkiye Kupası var.Müzesinde UEFA Kupası,sayısız lig şampiyonluğu ve Süper Kupa bulunan Galatasaray için Türkiye Kupası hedef olarak görülebilir mi? Sizin takdirinize bırakıyorum.

Galatasaray futbol takımı 2 ay öncesinden Avrupa ligine ve Süper lige havlu attı. İyi oynadığın maçlarda yenilebilirsin, Avrupa Kupalarına erken veda edebilirsin ama umut ışığın sönmez! Galatasaray'da artık umut ışığı sönmüş,ilerisi için  tekrar yanabilecek bir görüntü de yok.

Suçlu kim?
Bir önceki yıl Türkiye'de sayısız başarılara imza atmış ve 3 kupa ile sezonu kapamış futbolcular mı? Yoksa, haksız şekilde sözleşmesi feshedilip gönderilen teknik heyet mi? Ya da, yetersiz olduğu bilinen Başkan ve yönetim kurulu mu? Her platformda Galatasaray yönetimi için uygun görülmeyen Başkan ve yönetim kurulundan hala istifa yönünde ses yok.Galatasaray tarihinin belki de en vizyonsuz ve yeteneksiz yönetimi hala iş başında ve olacakları bizimle beraber seyrediyor, Galatasaray'a tarihinin en kötü dönemlerini yaşatıyor.

Tribünleri  boş bıraktığı için eleştirilen vefakar Galatasaray taraftarı artık ne futbolcusuna, ne   Galatasaray'da emekliliğini yaşayan teknik direktör Mustafa Denizli'ye, ne de son dönemde bütün bu başarısızlıklara imza atan Başkan Dursun Özbek'e güvenmiyor. Bunu son maçlarda yükselen istifa sesleri ile başkan ve teknik direktöre de duyuruyor. Bu sese, vefakar ve cefakar Galatasaray taraftarına kulak verin.
 "Yönetim İstifa''
"Mustafa Denizli n'olur bırak bizi"  sesleri her maçta artık tribünlerin sloganı olmuş vaziyette.

N'olur bırakın Sayın Başkan!  Bırakın da Galatasaray Hak ettiği gibi yönetilsin. 

Aslında Suçlu kim sorusunun cevabını eski başkanımız Duygun Yarsuvat İtalya'da kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla yanıtlamış,
    
    "G.SARAY'A yakışan bir takım yoktu sahada...Böyle boş boş seyrediyorlardı adeta. Hiçbirini beğenmedim. Gerekli kazanma hırsı,isteği yoktu. Bir şey oldu takıma. Hiçbiri G.Saray'da geçen yıl oynadığı gibi oynamıyor." Ağzına sağlık Başkanım! Son cümlede gerekeni söylemişsin zaten.Hiç bir şey geçen  seneki gibi değil Galatasaray da.






Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...