1 Mart 2016 Salı

Twitter Üzerinden Nasıl Para Kazanılır?


  İnternette para kazanma yolları ile ilgili paylaşımlarıma devam ediyorum.Umarım bugüne kadar yaptığım paylaşımlar faydalı olmuştur.Sosyal medya ile para kazanmanın değişik şekillerini sizlere anlatmaya çalışıyorum.Bu günkü içeriğimin konusu Twitter hesaplarınızı kullanarak nasıl para kazanabilirsiniz? Sosyal ağ sistemlerinin oldukça popüler olduğu günümüzde birçok kullanıcı haftada onlarca saatini sosyal medya siteleri üzerinde harcıyor.Bu siteler içerisinde yer alan Twitter'da oldukça popüler sosyal paylaşım sitesidir.Birçok insan Twitter hesabına sahip ve aktif olarak kullanıyor.Twitter üzerinden birçok kullanıcı para kazanma şansını yakalıyor.

Twitter üzerinde para kazanabilmeniz için bir çok yol var.Twitter'da para kazanmaya başlamadan önce,iletişimlerinizin daha iyi olması için çalışmalı ve takipçi sayınızı hatırı sayılır şekilde arttırmalısınız.Twitter'da mümkün olduğunca çok arkadaş edinmelisiniz.

İlk tavsiye edeceğimiz Twitter'da bir firmanın üyesi haline gelmeniz.Üyelik pazarlama stratejisi açısından birçok ticari firma tarafından tercih edilmektedir.Bu şekilde internette para kazanabilirsiniz.
Bu işe başlamak için öncelikle üyelik sistemi ile çalışan bir firma bulmalısınız.Sisteme üye olduktan sonra başvuru yaptığınız firma twitter sayfanızı inceleyerekk size öneriler sunacaktır.Takipçilerinizin fazla olduğunu düşünürsek tanıtımını yapacağınız ürün ile komisyon alıp para kazanabilirsiniz.Bazı firmalar satış yapmasanız dahi sadece sitelerine tıklamanız ile bile para vermektedir.Az miktarda olsa da ,Twitter hesabınız üzerinden ürünlere yaptıracağınız tıklamalar ile para kazanabileceksiniz.

RevTwt İle Twitter'da para kazanabilirsiniz.RevTwt,her tıklamayla para kazanmanızı sağlayan bir platformdur.Bu sisteme dahil olmak için üye olmanız gerekmektedir.revtweet.com üzerinden üye olarak
katılabilirsiniz.RevTwt'e giriş yaptıktan sonra Twitter hesabınız incelenecek ve uygun görülürse Twitter sayfanıza farklı ürünler eklemenize izin verilecektir.Ziyaretçileriniz bu eklentileri tıkladığında siz para kazanacaksınız.

Kesinlikle olması gereken Twitter hesabınızdaki takip sayısının oldukça fazla olmasıdır.Bunun için mümkün olduğu kadar çok arkadaş edinmelisiniz.

Kaynak:İnternette para kazanmanın 121 yolu adlı kitap
Yazar:Ali Yavuz Şahin

Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...