9 Nisan 2016 Cumartesi

BLOG VE SİTENİZDE REKLAM YAYINLAYARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ.


Blog ve İnternet sitesi sahiplerinin reklam yayınlayarak para kazanabilmeleri için ilk tercihleri her zaman Adsense reklamları olmaktadır.Ancak bloğunuzun Adsense'den reklam alabilmesi çok zordur. Adsense'den reklam alabilmeniz için ziyaretçi sayınızın çok fazla olması  en önemli koşullardan biridir. Yayınlayacağınız içeriklerin özgünlüğü,bloğunuzdaki makalelerin kalitesi ve bloğunuzun yaşı reklam alabilmeniz için diğer kriterleri oluşturuyor.

Adsense reklamlarını yayınlayamayan bir çok bloğun yayıncı olarak üye olduğu reklam veren sitelerden size bahsedeceğim. Adsense kadar getirisi olmasa da size ziyaretçi sayınıza bağlı olarak gelir sağlayacak bu siteleri tercih edebilirsiniz.Her biri tıklama başına,gösterim sayısına ve satış ortaklığı ile ödemeler yapmakta.

AdPrimary

AdPrimary benim de bloğumda kullandığım bir reklam firması.
Popup
Banner
Slider
Intersititial reklam çeşitleri ile hizmet vermekte.Buradan benim referansım https://adprimary.com/?ef=4839 ile üye olabilirsiniz.Hem tıklama başına hem de gösterim başına gelir elde edebilirsiniz.

Bidvertiser

Bidvertiser ile ilgili detaylı bir paylaşım daha önce yapmıştım. Burada da yayıncı olarak tıklama başına gelir elde edebilirsiniz. Banner veya text seçimleri tamamen size bırakılmış.Kendinize uygun olan banner ve text reklam kodunu alarak bloğunuza veya sitenize ekleyebilirsiniz. www.Bidvertiser.com adresine giriş yaparak Publishers butonunu kullanıp yayıncı reklam kodlarına ulaşabilirsiniz.


PopAds
Sadece popup reklamlarını yayınlamakta kullandığım reklam sitesi çok fazla gelir beklediğimi söyleyemem ama hiç bir sıkıntılı yanı yok.Panel kullanımı son derece rahat.Siteye üye olduktan sonra HTML kodlarını bloğunuza veya sitenize yerleştiriyorsunuz ve reklamlar otomatik olarak çıkıyor.
www.popads.net adresinden giriş yaparak üyelik işlemlerine başlayabilirsiniz.


Daha fazla reklam alabileceğiniz siteler mutlaka vardır.Ancak benim kendi kullandığım siteleri sizlerle paylaşarak doğru bilgiler vermek istedim.İleride farklı siteler ile ilgili detaylı bilgiler edindiğim de onları da sizlerle paylaşacağım.




Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...