7 Nisan 2016 Perşembe

FOTOĞRAFÇILIK İLE İNTERNETTE PARA KAZANMA



İnternet'te para kazanmanın farklı yollarını sizlere anlatmaya devam ediyorum.Son paylaştığım içeriklerde, klasik para kazanmanın dışında ,emek sarf ederek ve yeteneğinizi öne çıkararak oluşturacağınız birtakım ürünleri pazarlama detaylarını paylaştım.

Bugün sizlerle paylaşacağım içerik fotoğraf  çekme  konusunda sizlere yol gösterecek türde olacaktır.Eğer fotoğraf çekmekte iyiyseniz ve çektiğiniz fotoğraflar başkaları tarafından da beğeniliyorsa,neden bu yeteneğinizden para kazanmayasınız.? Tek ihtiyacınız kimin hangi fotoğrafı istediğini ve fotoğrafı ona nasıl ulaştıracağınızı bilmek.

İnternet üzerinde yer alan bazı web siteleri insanlara çalıştıkları alanlarda kullanmak için fotoğraflar sunuyor.Bu fotoğraflar bazı sitelerde ücretli,bazılarında ücretsiz.Ama şunu bilmenizde fayda var,tahmin ettiğinizden daha fazla insan bu fotoğraflarla ilgileniyor.

Web tasarımcılar siteleri için,yayıncılar kitapları ve dergileri için,diğer kullanıcılar ise kendi makale ve yazıları için sıradan olmayan özel  fotoğraflara ihtiyaç duyuyorlar.Bazen de insanlar sadece ekran koruyucusu olarak özel fotoğraf kullanmak isteyebiliyor.

Kendinize ait bir web siteniz var ise burayı bir resim galerisi şeklinde kullanarak insanlara fotoğrafları sunabilirsiniz.Sadece kendi sitenizden değil diğer bununla ilgili sitelerden de bu işi yapabilirsiniz.

Anlaşacağınız siteleri dikkatli seçmenizde yarar var.Makul fiyatlar ile resimleri pazarladığınız sürece satış konusunda problem yaşama ihtimaliniz düşük.

Kendi marka ve tarzınızı oluşturmak için vereceğiniz fotoğrafların bir tema içerisinde kalmasına ve sizi yansıtmasına izin verin .Diğer bir konu ise başkalarının fotoğraflarında görünmeyeni bulmak.Yani daha az işlenen konularda resim bularak istenme oranına artırmak.

Piyasada daha fazla yer almak istiyorsanız birden fazla sitede farklı kullanıcı isimleri ile yer alabilirsiniz.Böylelikle birinde sanat fotoğrafları paylaşırken diğerinde vahşi doğa fotoğraflarını satışa sunarsınız.


Hiç yorum yok:

KÜBA MI DÜNYAYA,DÜNYA MI KÜBA'YA AÇILIYOR ?

  Hafta sonunun keyfini evde çıkarmayı deniyorum.Gerçi yoğun iş temposu içerisinde,şantiyelerin ağırlığında geçen bir haftanın yorgunluğun...